Jaarabonnement Timemanagement Kinderopvang

Na het volgen van de train de trainer ‘Timemanagement kinderopvang’ ga jij zelf de training verzorgen.
Het eerste jaar na de train de trainer is het jaarabonnement (lidmaatschap) gratis. 

Het jaarabonnement is niet alleen een service maar ook een platform waarmee wij samen met jou en de andere trainers blijvend kunnen werken aan de kwaliteit van de training en het aanbod voor de kinderopvang.

Na het (gratis) 1ste jaar kan jij ervoor kiezen om lid te blijven en betaal je per jaar €125,- (excl. btw)

Wat je krijgt voor jouw jaarabonnement:

  •  Toegang tot alle actuele materialen (werkbladen en pdf) t.b.v. Timemanagement Kinderopvang. Alle vindbaar in de gezamenlijke Dropbox.
  • Deelname aan de Mastermind groep ‘TiK’ 3x per jaar een online meeting van 1-1,5 uur per keer waarbij we steeds een thema centraal stellen, waardoor jij up to date blijft, je terecht kan met al je vragen en we samen blijvend kunnen werken aan de kwaliteit van onze training.
  • Vermelding van jouw bedrijf als aanbieder van de training ‘Timemanagement Kinderopvang’ op onze website, social media en in de nieuwsbrief van  ‘Timemanagement Kinderopvang’.
  • De mogelijkheid om materialen (  ‘de Timemanagement kinderopvang planners’, de ‘Journal voor timemanagement in de kinderopvang en nieuwste producten)en/of de vergadervideo’s  in te kopen tegen een gereduceerd tarief, waardoor het aantrekkelijk is om deze te gebruiken binnen jouw organisatie, te verkopen bij je training of in jouw webshop tegen de verkoopprijs.
  • Toegang tot de besloten Whatsapp groep trainers ‘Timemanagement kinderopvang’, waarin we elkaar blijvend zullen inspireren en wij je informeren m.b.t alle nieuwe ontwikkelingen en waar jij ten alle tijden je vragen kunt stellen.
Timemanagement kinderopvang draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches